Olen lapsuudestani alkaen opiskellut monien eri taiteilijoiden johdolla erilaisia taidetekniikoita öljymaalauksesta mainosgrafiikkaan. Toimin 1987–2005 freelancer-kuvittajana ja graafisena suunnittelijana Inarissa. Olen kuvittanut mm. Inarin Saamelaismuseon, Lemmenjoen kansallispuiston ja Kevon luonnonpuiston opasteita ja esitteitä. Minulla on ollut vuosien varrella kymmeniä yksityis- ja yhteisnäyttelyitä.

Käytän useimmiten akryylejä, akvarelleja sekä kuiva- ja öljypastelleja, joiden käyttöä myös opetan lyhytkursseilla. Suurikokoiset abstraktit kollaasit ovat viime vuosien löytö. Toimin Keuruun Iso Kirja –opiston vaihtuvien taidenäyttelyiden kuraattorina. Olen kirjoittanut ja kuvittanut satukirjoja, joista yksi oli tilaustyö Japaniin. Olen tehnyt myös puvustussuunnitelmia teatterille. Kuvan ja sanan yhdistäminen tavalla tai toisella on haastavaa ja kiehtovaa.

Värikylpy – Pieni taideleiri

Pienellä taideleirillä tutustutaan neljään erilaiseen tekniikkaan kymmenen ohjatun tunnin aikana perjantaista klo 17 lauantaihin klo 17. Tekniikat ovat kuivapastelli, öljypastelli, akvarelli, kollaasi ja niiden sekatekniikat. Perjantaina tutustutaan toisiimme ja aloitellaan välineiden haltuun otto. Lauantaina päästään heti aamusta tositoimiin. Jokainen voi kokeilla kaikkia tekniikoita tai keskittyä vain yhteen. Lopuksi kannustava kritiikkitunti, jolloin etsitään yhdessä kunkin kurssilaisen ominta luomisen tapaa. Omat värit mukaan. Paikanpäällä on myös mahdollista ostaa paperia ja värejä opettajalta.

  • Omat värit mukaan. Paikanpäällä on myös mahdollista ostaa paperia ja värejä opettajalta.
  • Ota yhteyttä. Neuvotellaan ja räätälöidään sopiva opetuspaketti sopivalla hinnalla. Majoitus ja ruokailut sovitaan tarpeen ja tilan mukaan.
  • Kurssilaisten maksimimäärä 12 henkilöä.
Ota yhteyttä